Gyerünk, meglesz!

Segíts, hogy 15 év után a Regnum Filmszemle ne csak az otthonokba, hanem a filmvászonra is visszatérhessen, és méltó módon tudjuk díjazni az Alkotókat, akik nélkül nem lenne filmünnep!

Támogasd a Regnum Filmszemle 2021 megvalósulását az adjukossze.hu-n:

Tavaly sokunknak okozott örömöt a 14 év után újrainduló Regnum Filmszemle. Számos regnumi fiatal aktivizálta magát, szervezett stábot, írt forgatókönyvet, forgatott és vágott, hogy elmesélje saját történetét. Arra kérünk Benneteket, hogy felajánlásaitokkal segítsetek, hogy a Regnum Filmszemle idén ne csak az otthonokba, hanem a filmvászonra is visszatérhessen, és méltó módon díjazhassuk az Alkotókat.

Köszönjük meg legalább egy mozijegy árával az Alkotóknak a filmeket!  Legyen ez hálánk jele a filmek mögött lévő lelkesedésért, kreativitásért és erőfeszítésekért. Köszönjük meg, hogy november utolsó pénteke idén is közösségünk valódi filmünnepe lehet! 

A Regnum Filmszemle hibrid eseményként, önkéntes munkában valósul meg, az adományok a felmerülő költségeket fedezik (pl. díjak, nyomtatás, technikai költségek, fesztiválfüzet stb.). 

Valamennyi támogatóval megosztjuk az esemény fotóit.

Amennyiben a beállított célnál több támogatás érkezik, azt a 2022-es Regnum Filmszemlére fordítjuk.

Te velünk, mi tevéled.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük