Köszönjük MINDENKINEK!


Köszönet az Alkotóknak!

Köszönjük, hogy neveztetek, filmet készítettetek és eljöttetek a Regnum Filmszemlére! Nélkületek nem lenne filmszemle! Bízunk benne, hogy jövőre ismét találkozhatunk veletek a moziteremben és a filmek stáblistáin is.


Köszönjük Zsűrinek!

Köszönjük szakértelmeteket és lelkesedéseteket, és hogy közreműködtetek a díjátadásban és a filmek értékelésében.


Köszönjük a Stábnak!

Mindenek előtt hatalmas köszönet jár műsorvezetőinknek, Andrejszki Tomának és Bojti Áginak, akik hamisíthatatlan regnumi és filmünnepi hangulatot teremtettek mind a helyszínen, mind a képernyők előtt.

A filmszemle idén sem juthatott volna el a közönséghez a live strem csapatunk nélkül. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki az online közvetítés létrehozásában segített! Kavin Kristóf és Tóth-Heyn Máté operatőröknek, illetve az élő adást végig kézben tartó Hajba Andrásnak, valamint a kommentfolyamot kezelő, és az interaktivitást biztosító social media felelőseinknek, Cseke Juditnak és Czöndör Palinak.

Az eseményfotókért Bajzik Gyurinak, a beléptetésért Szócska Kincsőnek és Bényi Márinak jár a köszönet.

Köszönjük a Katakomba Pinceszínháznak!

Köszönjük, hogy otthont adtatok az első hibrid filmszemlének. Hálásak vagyunk a profi hang- és fénytechnikáért Panágl Marcinak, a színház technikusának.

Köszönjük a Támogatóknak!

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki egy – vagy akár sok – mozijegy árával támogatta a Regnum Filmszemle létrejöttét. Hatalmas siker, hogy közösségünk alig pár nap leforgása alatt összeadta a díjátadó gála költségeit. Az eredeti célt már a filmszemle végén elértük, a vonal fölötti összeget a 2022-es Regnum Filmszemlére fordítjuk.

Köszönjük Médiapartnereinknek!

A nélkülözhetetlen Döfönyének, a felejthetetlen ReSzigetnek, és a kihagyhatatlan fészRM-nek.

Köszönjük a Közönségek!

Köszönjük mindenkinek, aki követte az élő közvetítést! Bízunk benne, hogy idén is jól szórakoztatok, és jövőre már tényleg a moziteremben találkozhatunk!

Te velünk, mi tevéled.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük