A DÍJAZOTT FILMEK

Arany Liliom

A legjobb film fődíja

Ezüst Liliom

A legjobb rövidfilm díja

Ezüst Liliom

A zsűri különdíja – A legjobb színészi alakítás

Ezüst Liliom

Közönségdíj

A ZSŰRI

Lukácsy György

szerkesztő – filmkritikus

Tíz évig a Heti Válasz hetilap munkatársa, filmkritikusa, olvasószerkesztője. A Duna televízió, majd az M5 kulturális csatorna filmes szakértője. Több dokumentumfilm és online sorozat szerkesztője, forgatókönyvírója. 2018 óta a Nemzeti Színház irodalmi munkatársa. A Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottságának helyettes tagja, a Regnum Filmszemle 2020 zsűrijének elnöke.

Bauer Zoltán, Dzsuvi

energetikai mérnök

A korábbi Regnum Filmszemlék technikai supervisora, később főszervezője, az etyeki Korda Filmstúdió energetikusa.

Huszti Zoltán

regnumi atya

Nagyfestő, hitvalló. A Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia szakán diplomázott. Tik-tok videóit hetente 350.000-en követik. 2017-ben szentelték pappá, jelenleg a Budapest-Albertfalvi Szent Mihály Plébánia káplánja.

Molnár-Bánffy Kata

kommunikációs szakember

A Salt Communications tulajdonos-ügyvezetője, a Képmás Kiadó ügyvezetője és a Képmás magazin lapigazgatója. A phjongcsangi téli olimpián ő volt a magyar csapat sajtóattaséja.

Temesi Apol

textil tervező művész

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett textilművészként. Minden idők legnézettebb regnumi filmjének egyik alkotója, a Kókuszpálmák korábbi rétegvezetője.

Zrinyi Gál Vince

színész, rendező

A KOMA Bázis művészeti vezetője. 2007-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. Osztályfőnöke Máté Gábor és Horvai István voltak. Számos színházi szerepe és rendezése mellett Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjében és az Aranyéletben is játszott.